Gå videre til innhold
Hans Petter Hongset har lang erfaring i Samlerhusets virksomhet både nasjonalt og internasjonalt
Hans Petter Hongset har lang erfaring i Samlerhusets virksomhet både nasjonalt og internasjonalt

Pressemelding -

Ny administrerende direktør i Samlerhuset Norge

Hans-Petter Hongset tiltrer som administrerende direktør i Samlerhuset Norge. Hongset har lang erfaring i Samlerhusets virksomhet både nasjonalt og internasjonalt, og kommer fra rollen som Markedsdirektør i Samlerhuset Norge.

Mitt fokus fremover er å skape magiske øyeblikk for samler- og historieglade. Samleobjekter er på mange måter verdens tidsvitner, og det er noe helt spesielt å holde en flere hundre år gammel mynt i hånden. Tenk deg hvilke historier den kan fortelle!

Hans Petter Hongset har Master of Science (MCs) fra Norges Handelshøyskole i Bergen, med spesialisering i strategi, organisasjon og ledelse. Hongset startet sin yrkeskarriere som produktsjef i Samlerhuset Norge i 1999, og har siden besatt mange roller både i Norge og internasjonalt.

Hans-Petter har to tiår med dokumenterbare resultater innen dialogmarkedsføring i tradisjonelle så vel som digitale- og sosiale kanaler.

Hongset har vært en sentral person i Samlerhusets eget læringsakademi siden akademiets etablering i 2004, og har gjennom årene bidratt til å utvikle flere hundre Europeiske samler- og historieglade markedsførere og selgere.

Det er med en stor porsjon pågangsmot jeg tar på meg ansvaret for å lede Samlerhuset i tiden som kommer. Jeg har stor lidenskap for å bygge og utvikle samlerglede sammen med mine dyktige kollegaer. Når vi knytter spennende samleobjekter fra 2600 år med mynter sammen med historisk dokumentasjon fra fagmiljøer, historikere og museer i inn- og utland blir det ekstra gøy!

Tidligere administrerende direktør i Samlerhuset Norge, Vibece Furseth, går inn i ny rolle som Group Business Controller i Samlerhuset Gruppen. Lene Bøckman-Pedersen Lindgren tar over rollen som Markedsdirektør i Samlerhuset Norge.

Emner

Kategorier


Om Samlerhuset

Samlerhuset AS ble etablert i 1994, og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Samlerhuset Gruppen er en av Europas største aktører innen samlerobjekter, eier Det norske myntverket på Kongsberg, har virksomhet i 15 land, med rundt 500 ansatte, og omsatte for godt over en milliarder kroner i 2017. Gruppen har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Tsjekkia, Storbritannia, Slovakia, Ungarn, Irland, Belgia, og Nederland. Samlerhuset selger i hovedsak tradisjonelle samleobjekter som mynter, medaljer, frimerker, sedler og myntbrev, og tilbyr mynter fra nasjonalbanker og myntverk fra hele verden. Samlerhuset er også største eier av fagmessen World Money Fair, som hvert år samler nasjonalbanker, myntverk, produsenter av mynt-teknologi og edelmetallaktører i Berlin. Morselskapet i Samlerhuset Gruppen, Proof Holding AS, er et 100% norskeid selskap. Samlerhusets formål er å skape samlergled og å formidle historie.

www.samlerhuset.nowww.samlerhuset.com www.facebook.com/samlerhuset/

Samlerhusetbloggen: www.samlerhuset.blog

Magasinet Mynt & Historie: www.samlerhuset.no/magasin-mynt-historie

Kontakter

Anne Kathrine Brødholt

Anne Kathrine Brødholt

Pressekontakt Communications Manager +4790919945