Gå videre til innhold
Samlerhuset mottok næringslivets Oscar

Nyhet -

Samlerhuset mottok næringslivets Oscar

Samlerhuset mottok prisen i sjangeren Årets beste PR- og kommunikasjonskampanje. Donald Trump har tidligere sittet i juryen i The Stevie Awards.

-
Double Eagle besøket i Norge var en av våre største suksesser noen sinne. Slik var det også i de øvrige landene som fikk besøk. Tusenvis av samlerinteresserte europeere fikk anledningen til å se myntsamlernes "Mona Lisa". For oss var det spesielt viktig å nå frem til nye målgrupper, blant annet unge, og vise at samling byr på opplevelser og spennende historie – i tillegg til selve samlerobjektet, sier Svend Aavitsland, adm. dir i Samlerhuset.

Nært samarbeid med Smithsonian’s

Verdens dyreste gullmynt representerer en del av myntsamlingen som var en del av Roosevelts masterplan (New Deal) for å redde amerikansk økonomi under børskrakket i 1933. Double Eagle 1933 ble fløyet til Norge med egen sikkerhetsvakt. Den ble stilt ut ved kulturhistorisk museum i Oslo i tre hele dager. Til daglig oppbevares mynten ved Smithsonian’s National Museum of American History, i Washington DC.

- Det er gøy å se at dette ble lagt merke til, for noe lignende har aldri blitt gjort før. Myntsamling er populært blant det norske folk, vi var i flere norske radio- og TV-kanaler, og mange aviser. Turneen fikk også enorm mediedekning internasjonalt, blant annet var vi på CNN, sier Aavitsland.

The Stevie Awards ble opprettet av Michael P. Gallagher i 2002 for å synliggjøre innsats, oppnåelse og positive tiltak gjort av næringslivet internasjonalt. Juryen er basert i USA, mens utnevnelsene er internasjonale.

www.stevieawards.com

 

 

 

 

 

Emner

Pressekontakt

Anne Kathrine Brødholt

Pressekontakt Communications Manager +4790919945